Π.Γ.Σ.: Ο Βασίλης Ζορμπάς επίσημος καλεσμένος

0
620
Ακολουθήστε μας στα social media

Π.Γ.Σ.: Ο Βασίλης Ζορμπάς επίσημος καλεσμένος

Π.Γ.Σ.: Επίσημος καλεσμένος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (ΠΓΣ) ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου σε κλίμα γιορτινό και γεμάτο αισιοδοξία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΓΣ, βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, καθώς και άτομα που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και προσφέρουν ανιδιοτελώς στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά στην ιστορία του Συλλόγου, ο οποίος πριν από 129 χρόνια συνέβαλε στην αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις και οι βραβεύσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς, των αθλητών. Συνολικά βραβεύτηκαν 79 αθλητές όλων των αθλημάτων για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιες Νίκες κατά την αθλητική χρονιά 2019.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής συνομίλησε για αθλητικά θέματα με το κοινό και ακολούθως βράβευσε τους αθλητές του Μοντέρνου Πεντάθλου για τις πανελλήνιες νίκες τους κατά το 2019.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και πολλές ευχές για μια ακόμη καλύτερη αθλητική, αγωνιστική χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητικού, πνευματικού πολιτικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι, γονείς και πλήθος κόσμου.

ΠΓΣ 2

ΠΓΣ 3

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.