Πολλά μετάλλια από το 10ο πανελλήνιο της Πάτρας

0
172

Με όμορφες στιγμές στα αγωνιστικά τραπέζια και την κερκίδα, με πάθος και πείσμα απ’ όλα τα παιδιά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 08/11  στην Πάτρα το 10ο πανελλήνιας εμβέλειας όπεν «Ιωάννης Ασημακόπουλος». Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι και συγκέντρωσε 173 αγόρια και κορίτσια από 50 σωματεία της χώρας. Ήταν το 4ο στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών και το τελευταίο για το 2019. Το οργάνωσε πετυχημένα η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων και τίμησε με τον προσήκοντα τρόπο, για μία ακόμη χρονιά, τη μνήμη του πρώην προέδρου της κι επί σειρά ετών μέλους της διοίκησης της ομοσπονδίας. Το ευρύχωρο και λειτουργικό γυμναστήριο διευκόλυνε τις αποστολές και οι διοργανωτές ήταν σε συνεχή εγρήγορση για να επιλύσουν κάθε πρόβλημα. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεάνιδες, ο Γιώργος Κατσαπρακάκης στους παίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις κορασίδες, ο Γιώργος Κοσμάς στους παμπαίδες, η Μαύρα Κοντοπούλου στις παγκορασίδες και ο Γιώργος Σασσάνης στους μίνι παμπαίδες.

ΠΑΙΔΕΣ:

  1. Γιώργος Κατσαπρακάκης (Α.Σ. Το Γυμνάσιο)
  2. Αλέξανδρος Αλεξόπουλος (Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας)
  3. Κίμωνας Μήτκας (Φάρος Αλεξανδρούπολης)
  4. Ευστάθιος Μανωλόπουλος (Α.Σ. Το Γυμνάσιο)

Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση ενός «μίνι τουρνουά» επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που διοργάνωσε ο σύλλογος στην αίθουσα του 2ου δημοτικού σχολείου Πεύκης.

Την πρωτοβουλία-πρόταση για την πραγματοποίηση του τουρνουά, είχαν οι προπονητές του συλλόγου, που δραστηριοποιούνται στις μικρότερες ηλικίες, και χρησιμοποιούν την αίθουσα του 1ου Λυκείου Πεύκης.

Συμμετείχαν -63-αθλητές και αθλήτριες, που χωρίσθηκαν σε τρείς κατηγορίες, με ηλικιακά κριτήρια. Τα σωματεία που έλαβαν μέρος προήρχοντο από εννέα διαφορετικούς δήμους της Αττικής.

Στα κορίτσια πρώτευσε η Μολδοβάν- ΑΟ  Κορωνίδα Γαλατσίου, ενώ η αθλήτρια Μαρούλη της Αθηνάς κατέκτησε την 2η θέση.

Στα αγόρια Δημοτικού πρώτευσε ο Τούλιας-Πρόοδος Ραφήνας και τέλος στην κατηγορία αγοριών Γυμνασίου . πρώτευσε ο Πάντος-Φοίνικας Αγ. Σοφίας-Πειραιά, ο δε αθλητης της Αθηνάς Γεωργαλίδης Δ. κατέκτησε την 2η θέση.

Στους νικητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.