Πλατεία Άνω Χολαργού: Τα έσπασαν για ακόμα μια φορά…

0
303

Πλατεία Άνω Χολαργού: Τα έσπασαν για ακόμα μια φορά…

Πλατεία Άνω Χολαργού: Για ακόμα μια φορά η νέα πλατεία η πλατεία που όλοι θέλαμε να γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια η πλατεία που περίμενε ο άνω Χολαργός και έλειπε από τον άνω Χολαργό για ακόμα μια φορά τα καταστρέψατε όλα, τα έσπασαν όλα, τα ”διαλύσατε” όλα. Φώτα όλα τα φώτα είναι σπασμένα και κατεστραμμένα. Έχω χάσει το μέτρημα και δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχουν σπάσει τις λάμπες, έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές έχουν γράψει την πλατεία με γραφίτη με άσχημες λέξεις. Λείπαμε πάρα πολύ για όλους αυτούς που δεν θέλουν να έχουμε όμορφες πλατείες και όμορφα πάρκα στον δήμο μας.

Για ακόμα μια φορά θα προτείνων στον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο να τοποθετηθούν κάμερες σε όλους τους δημόσιους χώρους που βανδαλίζονται από αγνώστους.

Τα λόγια είναι περιττά δείτε τις φωτογραφίες πως την κατάντησαν την καινούργια πλατεία. Φωτογραφίες από σήμερα το πρωί Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020.

Μόνο ντροπή μπορώ να πω

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com