Περιφέρεια: Συνάντηση με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου είχε ο Γ. Πατούλης

0
440
Ακολουθήστε μας στα social media

Περιφέρεια: Συνάντηση με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου είχε ο Γ. Πατούλης

Περιφέρεια: Γ. Πατούλης: «Πολύτιμη και ουσιαστική η βοήθεια των συμβασιούχων στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας».
Την ικανοποίησή του για την άρτια κατάρτιση των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων που προσελήφθησαν από την Περιφέρεια Αττικής για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω του Covid 19, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας που είχε σήμερα μαζί τους.
Ο Γ. Πατούλης αφού τους καλωσόρισε στην Περιφέρεια Αττικής, επισήμανε ότι για τον ίδιο είναι σημαντικό το διάστημα που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες που έχουν τοποθετηθεί να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους μόνιμους συναδέλφους τους.
Περιφέρεια: Συνάντηση με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου είχε ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια: Συνάντηση με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου είχε ο Γ. Πατούλης
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η συμβολή τους στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι καθοριστική.
Συνολικά στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής έχουν τοποθετηθεί περίπου 209 συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. Ήδη η πλειονότητά τους, ολοκληρώνει ένα μήνα απασχόλησης.  Οι ειδικότητες που έχουν καλύψει είναι μεταξύ άλλων, επόπτες υγείας, επισκέπτες υγείας, διοικητικό προσωπικό, λογιστικό προσωπικό, ιατροί, γεωπόνοι, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, μηχανικοί και οδηγοί κ.α.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι οι συμβασιούχοι αποτελούν ένα ισχυρό κρίκο στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για να είναι στο πλευρό των πολιτών την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη παράτασης του χρονικού διαστήματος που θα απασχοληθούν οι συμβασιούχοι στην Περιφέρεια, τονίζοντας ήδη έχει διατυπώσει το αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Επιπλέον ως Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ θα προβεί σε σχετική εισήγηση στους συναδέλφους του προκειμένου να υπάρξει παράταση στο σύνολο των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου που έχουν καλύψει τις έκτακτες ανάγκες των υπηρεσιών των περιφερειών της χώρας.
«Η συμβολή σας σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας θα είναι καθοριστική. Οι γνώσεις σας και η διάθεσή σας για προσφορά θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα στελέχη των υπηρεσιών μας σας υποδέχθηκαν και είναι δίπλα σας στην προσπάθεια προσαρμογής. Βούληση δική μου και των προϊσταμένων της Περιφέρειας είναι να έχετε μια ισότιμη αντιμετώπιση με τους μόνιμους υπαλλήλους μας. Η εμπειρία που θα αποκτήσετε είναι σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για εσάς καθώς αποκτάτε μια κατάρτιση που μπορεί να σας πριμοδοτήσει μελλοντικά στη διεκδίκηση μιας μόνιμης θέσης. Καλώς ήρθατε και καλή δύναμη», σημείωσε ο Περιφερειάρχης.
Στη συνάντηση με τους συμβασιούχους συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Γ. Προκοπιάδου και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Π. Νοδάρα.