Πεντελικό Όρος: Επίσκεψη Υπουργού Περιβάλλοντος

0
592
Ακολουθήστε μας στα social media

Πεντελικό Όρος: Επίσκεψη Υπουργού Περιβάλλοντος

Πεντελικό Όρος: Από τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη Kostis Hatzidakis στο Πεντελικό όρος, ένα οικοσύστημα μεγάλης σπουδαιότητας για το Αττικό περιβάλλον, που ωστόσο, έχει υποστεί ποικιλοτρόπως την υποβάθμιση, την καταστροφή από την ανθρώπινη παρέμβαση και δραστηριότητα.

Πεντελικό Όρος: Επίσκεψη Υπουργού Περιβάλλοντος
Πεντελικό Όρος: Επίσκεψη Υπουργού Περιβάλλοντος

✔️Ως Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε σαφή περιβαλλοντικά προσανατολισμένη πολιτική. Με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη μας Giorgos Patoulis Γιώργο Πατούλη που έχει διατελέσει επί δύο θητείες πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού, για την Περιφέρεια Αττικής η ευαισθητοποίηση για την προστασία του Πεντελικού όρους είναι δεδομένη. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και ενέργεια που θα δώσει νέα πνοή στο Πεντελικό.


🔹Μαζί με το γενικό γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο, τους Δημάρχους Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, το Συντονιστή Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αττικής, Σπύρο Κοκκινάκη και τον πρόεδρο του (ΣΠΑΠ), Βλάση Σιώμο περιηγηθήκαμε στο Λατομείο Μουζάκη, το λατομείο Ράικου, το λατομείο Μαλτέζου – Κοκκιναρά, καθώς και το Αρχαίο Λατομείο και τους χώρους που βρίσκονται γύρω από αυτό.


✔️Έχει φτάσει η ώρα για έργα, έργα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ανάδειξης της ανυπέρβλητης ομορφιάς του τοπίου!