Πεντέλη: Σε εφαρμογή τα μέτρα για την ανακούφιση των επιχειρήσεων

0
103

Πεντέλη: Σε εφαρμογή τα μέτρα για την ανακούφιση των επιχειρήσεων

Πεντέλη:Η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης εφαρμόζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τα οριζόμενα από την κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ανακοινώνει τα μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών της πόλης που επλήγησαν από τους περιοριστικούς όρους του Covid-19.
Τα μέτρα ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30/6/2020, μετά από εισήγηση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά.
Πεντέλη: Σε εφαρμογή τα μέτρα για την ανακούφιση των επιχειρήσεων
Πεντέλη: Σε εφαρμογή τα μέτρα για την ανακούφιση των επιχειρήσεων
Με τη σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης καλεί τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο και διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, να προβούν σε σχετική αίτηση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ίσχυσαν οι περιορισμοί. Οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την προβλεπόμενη αίτηση μέχρι 30/9.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com