Πεντέλη: Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιάς

0
448
Ακολουθήστε μας στα social media

Πεντέλη: Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιάς

Πεντέλη:Σε απόλυτη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης, συνέδραμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην κατάσβεση πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στο τέρμα της οδού Αροανίων στο Γέρακα Αττικής.
Στην κατάσβεση συμμετείχαν το Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με βυτιοφόρο όχημα, καθώς και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.
Πεντέλη: Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιάς
Πεντέλη: Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιάς
Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και λόγω της εγγύτητας του περιστατικού στο Δήμο Πεντέλης, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα θέματα της δημοτικής κοινότητας Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου, παρέμειναν σε εγρήγορση και συνεχή επικοινωνία με το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και τους εθελοντές για κάθε ενδεχόμενο.
Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:
«Οι εθελοντές και ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, όπως φυσικά και ο ΣΠΑΠ,  για ακόμη μία φορά ήταν σε ετοιμότητα και βοήθησαν αποφασιστικά στην κατάσβεση μιας εστίας πυρκαγιάς στη γειτονιά μας πριν αυτή γίνει απειλητική για την πόλη μας.
Είμαστε σε εγρήγορση και θα συνεχίσουμε να είμαστε καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η αντιπυρική περίοδος, ανάλογα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και την ένταση των ανέμων.
Καλώ για άλλη μία φορά τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τις καθημερινές οδηγίες από την ιστοσελίδα του Δήμου μας και να αποφεύγουν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού εργασίες που μπορεί να δημιουργήσουν κίνδυνο πυρκαγιάς». 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com