Παραμυθούπολη: Για 3 χρονιά στον δήμο Παπάγου -Χολαργό

0
195
Παραμυθούπολη Για 3 χρονιά στον δήμο Παπάγου -Χολαργό
Παραμυθούπολη Για 3 χρονιά στον δήμο Παπάγου -Χολαργό
διαφήμιση

Παραμυθούπολη: Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου  η περιπέτεια ξεκινά στο Μεγάλο πάρκο Παπάγου!

Για 3η χρονιά η Παραμυθούπολη του ΔΟΚΜΕΠΑ ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους!!!

Η χιονάτη και οι ήρωες των παραμυθιών μας περιμένουν…..

Παραμυθούπολη Για 3 χρονιά στον δήμο Παπάγου -Χολαργό
Παραμυθούπολη Για 3 χρονιά στον δήμο Παπάγου -Χολαργό

Θα είναι μαζί μας τα Θεραπευτικά Αλογάκια για να τα γνωρίσουμε και να  φωτογραφηθούμε μαζί τους!

Θα παίξουμε με νεροπίστολα!!Θα παίξουμε και ….τένις!!!!

Για τους μικρούς μας φίλους φουσκωτά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιοτήτων όπως : μπάσκετ ,κρίκους , ποδόσφαιρο, ενώ για τους λίγο μεγαλύτερους παιχνίδια τύπου Survivor!

Παιχνίδια μέσα από την  τέχνη με την μουσειοπαιδαγωγό κ. ΜίνηΡάδου!

Καλλιτεχνικά εργαστήρια, Εργαστήρια ρομποτικής, έκθεση ζωγραφικής για των μικρών μαθητών των παιδικών σταθμών της πόλης μας.

Καταστήματα της πόλης μας,θα βρίσκονται μαζί μας…..η Υπογραφή, το βιβλιοπωλείο Monogram, το χαρτοπωλείο TechPen, το βιβλιοπωλείο Ατραπός.

Μαζί μας θα είναι και η ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το Λύκειον των Ελληνίδων, περιφερειακό τμήμα χορού Παπάγου – Χολαργού,

Βόλτα με το αγαπημένο  μας τρενάκι. Και βέβαια άφθονο παγωτό και πολλές – πολλές εκπλήξεις!

Φέτος στηρίζουμε την κιβωτό του κόσμου!

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημοτική Σύμβουλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.