Παράδοση κατ’ οίκον από τα βιβλιοπωλεία Monogram

0
1300
Ακολουθήστε μας στα social media

Παράδοση κατ’ οίκον από τα βιβλιοπωλεία Monogram

Monogram:  Κάτι διαφορετικό έκαναν και πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά τα βιβλιοπωλεία δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο να βάλει το βιβλίο αλλά και ότι χρειάζεται αυτές τις δύσκολες ημέρες. Έτσι η υπεύθυνη των βιβλιοπωλείων αποφάσισε να βοηθήσει όποιους δεν μπορούν και δεν θέλουν να βγουν.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έβγαλε για τα βιβλιοπωλεία τους.

Τα βιβλιοπωλεία Monogram από σήμερα εξυπηρετούν τους πελάτες τους με παράδοση κατ’οίκον με κόστος ελάχιστης παραγγελίας 10 ευρώ. Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Χολαργός: 2106523515, 6958465415
Μελίσσια: 2108043519
Αγία Παρασκευή: 2130295295
Κηφισιά: 2106231004

Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε την ζωή μας για λίγες ημέρες υπομονή θα περάσει …

Παράδοση κατ' οίκον από τα βιβλιοπωλεία Monogram
Παράδοση κατ’ οίκον από τα βιβλιοπωλεία Monogram
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.