Παπάγου- Χολαργού: Συνεδρίασε η Ομάδας Εργασίας για την « ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ»

0
281
Ακολουθήστε μας στα social media

Παπάγου- Χολαργού: Συνεδρίασε η Ομάδας Εργασίας για την « ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ»

Συνεδρίασε η Ομάδας Εργασίας για την Εύρυθμη Λειτουργία του προγράμματος «Η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ», με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη της Κάρτας και τη διοργάνωση δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης & Φεστιβάλ, κα Βίκυ Νικάκη, κατέγραψαν στη συνάντηση τον μέχρι τώρα απολογισμό της επανεκκίνησης της Κάρτας, παρουσία των μελών Γ. Παγώνη, Χ. Λάζαρη, Β. Μυρογιάννη, Μ.Πατσαρίση, Β. Ρετσινιά.
85 τοπικές επιχειρήσεις έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα της Κάρτας Δημότη, οι οποίες προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις σε αγαθά και υπηρεσίες στους κατόχους της Κάρτας, που ξεπερνούν τους 2000 δημότες.
Αξιοσημείωτο, δε, είναι το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν μεταδημοτεύσεις συμπολιτών μας που είδαν ως κίνητρο τα προνόμια που παρέχει η Κάρτα Δημότη σε μια εποχή που η ακρίβεια σε κάθε είδους αγαθά ολοένα και αυξάνεται.
Από την πλευρά των τοπικών επιχειρήσεων, το “καλωσόρισμα” της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή ήταν μεγάλο, όπως, επίσης και το ενδιαφέρον για περαιτέρω δράσεις τόνωσης της τοπικής αγοράς με επίκεντρο πάντα το κέρδος των δημοτών.
Το προσεχές διάστημα, η ομάδα εργασίας θα επισκεφτεί και άλλες γειτονιές του προαστίου μας, με στόχο την ένταξη όλο και περισσότερο επιχειρήσεων, και θα δρομολογήσει και άλλες πρωτοβουλίες.
Απώτερος σκοπός είναι ο θεσμός της Κάρτας Δημότη να αποτελέσει τη “γέφυρα” των δημοτών καταναλωτών με την τοπική αγορά, σε μια σύμπραξη με οφέλη για όλους.