Παπάγου – Χολαργού: Δεν είναι το κρούσμα COVID 19 σε σχολείο του δήμου

0
213

Παπάγου – Χολαργού: Δεν είναι το κρούσμα COVID 19 σε σχολείο του δήμου

Παπάγου - Χολαργού: Δεν είναι το κρούσμα COVID 19 σε σχολείο του δήμου
Παπάγου – Χολαργού: Δεν είναι το κρούσμα COVID 19 σε σχολείο του δήμου

Παπάγου – Χολαργού: Μετά από τα όσα έχουν ακουστεί για περιστατικό κρούσμα του COVID 19 σε Αθλητικές εγκαταστάσεις γυμνασίου και Λυκείου στο Παπάγου ενημερωθήκαμε πως το παιδί που βρέθηκε θετικός στον ιό COVID 19 δεν είναι από σχολείο του δήμου μας αλλά έπαιζε μπάσκετ σε ομάδα του δήμου μας , και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο το παιδί αυτό όσο και τα παιδιά που έπαιζαν μαζί σε αυτή την ομάδα και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com