Παπάγου – Χολαργού: Βοήθεια για τους πληγέντες της Καρδίτσας

0
217

Παπάγου – Χολαργού: Βοήθεια για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση προϊόντων για την στήριξη των κατοίκων της Καρδίτσας που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός». Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων και με τα συστήματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλές κούτες γεμάτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα επιλέχθηκαν μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες που προέκυψαν.

Διακρίνεται ο Νικήτας Κεφαλογιάννης (Σύμβουλος Κοινότητας Παπάγου και Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα που αφορούν τον προσκοπισμό), η Μάρω Πατσαρίση (Πρόεδρος του 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού) καθώς και εθελοντές πρόσκοποι.

 

Στην κεντρική φωτογραφία: Μάρω ΠατσαρίσηΜαρία Δημητριάδου (Πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού), Ηλίας Αποστολόπουλος (Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού) και Κώστας Τίγκας (Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων και Επικεφαλής της Παράταξης “Για την Πόλη που μας Αξίζει”).