Παπάγος Χολαργός: Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι το Σάββατο 11/7

0
245

Παπάγος Χολαργός: Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι το Σάββατο 11/7

Παπάγος Χολαργός:Διακοπή ηλεκτροδότησης προγραμματίζεται για αύριο Σάββατο 11/7 στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα αφορά τις οδούς Γ. Βεντούρη, Ουρανίας, Κρήτης, Σύρου, Π. Μελά, Σκοπέλου, Ζακύνθου, Θεμιστοκλέους, Νάξου, 17ης Νοεμβρίου, Φανερωμένης, Ευριπίδου, Αθ. Διάκου, Κρέσνας και Φειδίου και θα διαρκέσει από τις 13:00 έως τις 19:00, ενώ στις οδούς Βιτάλη, Χίου, Δώριδος, 17ης Νοεμβρίου, Ρόδων, Λευκάδος και της Λ. Μεσογείων η παροχή θα διακοπεί από τις 8:00 έως τις 11:00.
Παπάγος Χολαργός: Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι το Σάββατο 11/7
Παπάγος Χολαργός: Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι το Σάββατο 11/7
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com