Παπάγος Χολαργός: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ

0
170

Παπάγος Χολαργός: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ

Παπάγος Χολαργός:Με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμό ΔΙΔΑΔ/Φ.70Α/39/12376/30.6.20 που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 6 Ιουλίου 2020, επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών που ίσχυε πριν επιβληθούν τα έκτακτα μέτρα κατά την περίοδο της πανδημίας.
Αναλυτικά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού τα ΚΕΠ θα λειτουργούν πλέον ως εξής:
Παπάγος Χολαργός: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ
Παπάγος Χολαργός: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ
Κοινότητα Παπάγου:
Δευτέρα – Παρασκευή 07.30 – 15.30
Κοινότητα Χολαργού:
Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 19.30
Σάββατο: 08.00 – 13.30
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com