Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου: Δημιουργώ με πλώρη την ελπίδα

0
654
Ακολουθήστε μας στα social media

Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου: Δημιουργώ με πλώρη την ελπίδα

Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την ΧΕΝ Παπάγου, οργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 την Παιδική Γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

Σε ατμόσφαιρα χαράς, τα παιδιά θα νιώσουν της Άγιες Μέρες διασκεδάζοντας με ανάγνωση παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι κ.ά. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η μουσικός Καραμπεροπούλου Δήμητρα, με την συνοδεία ακορντεόν

Από την πλευρά του Δήμου, η καλλιτέχνης Ράνυ Γεωργουδάκη θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρι πηλού, ενώ θα ακολουθήσει μουσικοκινητική αγωγή από ομάδα γυναικών της ΧΕΝ Παπάγου.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με διανομή δώρων στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χορό και μπουφέ.

Χορηγοί: Ο σύλλογος «LIONS Ολυμπιάδα», η ΧΕΝ Παπάγου, οι Σύλλογοι Γονέων του 6ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.