Παίρνει άδεια την δεύτερη ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία

0
215

Παίρνει άδεια την δεύτερη ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία

Δασκάλα από νηπιαγωγεία παίρνει άδεια την δεύτερη ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία, και αφήνει γονείς και παιδιά στον αέρα και να μην ξέρουν οι γονείς τι να κάνουν και δεν γίνετε αντικατάσταση από το σχολείο για τα παιδιά που παραμένουν στο ολοήμερο σχολείο μέχρι της 4 το μεσημέρι.

Έχουν το ”Θράσος” να το στέλνουν σε emeil στους γονείς των παιδιών ενώ δεν κοιτάει το σχολείο να κάνει αντικατάσταση του εκπαιδευτικού η να βρει λύση για όλα αυτά τα παιδιά.

Ντροπή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com