Πέντε νέες κατηγορίες δικαιούχων του επιδόματος των 800 ευρώ

0
146

Πέντε νέες κατηγορίες δικαιούχων του επιδόματος των 800 ευρώ

Πέντε νέες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων προστίθενται στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού του πρώτου πακέτου στήριξης, ύψους 800 ευρώ.  Με τροποποιητική ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, όπως είχε γράψει η «Ν», προβλέπεται η καταβολή των 800 ευρώ σε ειδικές κατηγορίες που δεν έχουν λάβει ενίσχυση από το ξέσπασμα της πανδημίας, όπως καλλιτέχνες και αθλητές.

Δεδομένου ότι η αρχική προθεσμία για τις αιτήσεις των ειδικών κατηγοριών έληξε προχθές Κυριακή 17 Μαΐου, αναμένεται να δοθεί παράταση μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαΐου.

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 18 Μαΐου στην «Εργάνη» οι δηλώσεις των εργοδοτών που παραμένουν κλειστοί με κρατική εντολή ολόκληρο τον Μάιο, ώστε να λάβουν οι εργαζόμενοί τους την ενίσχυση των 534 ευρώ. Οι μισθωτοί μπορούν από σήμερα να τροποποιούν, εφόσον χρειάζεται, τον ΙΒΑΝ στην «Εργάνη».

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.