Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» – Ήταν μόλις 49 ετών

0
647
Ακολουθήστε μας στα social media

Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» – Ήταν μόλις 49 ετών

Ντόλτσε Βίτα: Ακούγεται απίστευτο, κι όμως έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Ζιώγου, η γνωστή σε όλους μας «Ντορίτα» από τη θρυλική, κωμική σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα»!

Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε πριν από δέκα ημέρες, αφού το πρωί της Τετάρτης τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο.

Μαρία Καβογιάννη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Ζιώγου σε σκηνή από τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

Παρότι για μεγάλο διάστημα η Κατερίνα Ζιώγου έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει!

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο, ήταν μόλις 49 ετών κι άφησε πίσω της μια κορούλα 15 ετών.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του Alpha «Πήρα κόκκινα γυαλιά» το 2006, ενώ συμμετείχε και σε επεισόδια της σειράς «Safe sex».

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.