Πάνος Ιωαννίδης: Τον χτύπησε ο ιός και θα απέχει για λίγο από το παιχνίδι

0
1139
Ακολουθήστε μας στα social media

Πάνος Ιωαννίδης: Τον χτύπησε ο ιός και θα απέχει για λίγο από το παιχνίδι

Πάνος Ιωαννίδης: Ο Έλληνας σεφ, κριτής, παρουσιαστής και του Masterchef απέχει από εκείνο. Ο λόγος δεν είναι κάποια αθέτηση συμφωνίας με το «Star». Ο λόγος είναι άλλος και έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Ο ίδιος ένιωσε πως έχει μία αδιαθεσία στο γύρισμα του Masterchef.

Πάνος Ιωαννίδης: Οι ενέργειες της παραγωγής

Οι άνθρωποι της παραγωγής του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής συνέστησαν να επιστρέψει, ο ίδιος, στο σπίτι του. Αυτό, δεν αποτελεί, όμως, είδηση στο εσωτερικό του καναλιού του «Star». Αυτό, διότι η παραγωγή της επιτυχημένης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης είναι προνοητική.

Η ίδια έχει αποφασίσει να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, που χρειάζονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Έτσι, για προληπτικούς λόγους κρίθηκε αναγκαίο να ζητήσουν από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει από τα γυρίσματα της εκπομπής. Ο Πάνος Ιωαννίδης θα παραμείνει στο σπίτι του.

Πάνος Ιωαννίδης: Τον χτύπησε ο ιός και θα απέχει για λίγο από το παιχνίδι
Πάνος Ιωαννίδης: Τον χτύπησε ο ιός και θα απέχει για λίγο από το παιχνίδι

Πάνος Ιωαννίδης: Η διάρκεια απουσίας του σεφ και τα γυρίσματα

Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια της απουσίας του, θα είναι μόνο για μερικές ημέρες. Δηλαδή, ο γνωστός Έλληνας σεφ, κριτής και παρουσιαστής θα λείψει έως ότου γίνει καλά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως τα γυρίσματα της εκπομπής θα σταματήσουν. Τα επεισόδια συνεχίζονται κανονικότατα. Αυτό, διότι τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όσο και ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκονται κανονικά στο πλατό της εκπομπής του MasterChef.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.