Ο Τρύφωνας Σαμαράς μένει σπίτι και μας δίνει συμβουλές για το πως να περιποιούμαστε μόνες μας τα μαλλιά μας!

0
569
Ακολουθήστε μας στα social media

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μένει σπίτι και μας δίνει συμβουλές για το πως να περιποιούμαστε μόνες μας τα μαλλιά μας!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μένει σπίτι για να προστατευθεί από τον κορονοϊό και μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πως να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας τις ημέρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

 

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος Τρύφωνας Σαμαράς μένει εδώ και μερικές μέρες στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη και μας περιγράφει την καθημερινότητά τους.

 

Με πολύ γυμναστική φαίνεται να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους, αφού ο γνωστός παρουσιαστής, έχει βάλει τον Τρύφωνα σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, ενώ ο Τρύφωνας -πάντα στην ειδικότητά του- μας δείχνει να κουρεύει τον Κοκλώνη.

Τρύφωνας Σαμαράς: Συμβουλές στις γυναίκες για βάψιμο και περιποίηση μαλλιών

 

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έδωσε μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πολύτιμες συμβουλές για όλες τις γυναίκες και για το πως να βάφουν και να περιποιούνται τα μαλλιά τους, αφού δεν υπάρχει πλέον ανοιχτό κομμωτήριο!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.