Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών

0
179
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών
διαφήμιση

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών

 

Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 26 Νοεμβρίου ημερίδα με τίτλο «Γυναίκα για μία ζωή χωρίς σημάδια».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ και τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Χολαργού «Φοίβη».

Ομιλίες εκφώνησαν η Ψυχολόγος Κορίνα Στρατή και η Νομικός Μιρέλα Παπαχλιμίντζου από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία: Μορφές και νομικό πλαίσιο», η Ψυχολόγος Ισμήνη Καραγιάννη από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ με θέμα «Η επίδραση της βίας στην Ψυχική Υγεία», η Κοινωνική Λειτουργός του Σωματείου ΧΕΝ Αθηνών Χρύσα Κουσουλέντη με θέμα «Γυναικοκτονίες» και η Υπεύθυνη Ξενώνα Χολαργού Φοίβη Κλαίρη Δανιηλίδου με θέμα «Παρουσίαση – Εμπειρίες – Έργο στον Ξενώνα».

Στο ίδιο πλαίσιο, φιλοξενείται από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο και στον χώρο έξω από το Αμφιθέατρο έκθεση φωτογραφίας από τη ΧΕΝ με θέμα «Βία κατά των Γυναικών. Ορισμοί και Μορφές».

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.