Οικονομική επιτροπή: Τακτική συνεδρίαση στην Αγία Παρασκευή

0
675
Ακολουθήστε μας στα social media

Οικονομική επιτροπή: Τακτική συνεδρίαση στην Αγία Παρασκευή

Οικονομική επιτροπή: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου πρόκειται να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9:30 με τα εξής θέματα:

  1. Υποβολή του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2018 του Δήμου Αγίας Παρασκευής και έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  2. Έγκριση ή μη του «Πρακτικού ΙΙ αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης», για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια εμβολίων και Φαρμακευτικού υλικού».
  3. Αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
  4. Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής 114,62 € για τη μίσθωση των ταχυδρομικών θυρίδων.

Ο Πρόεδρος – Δήμαρχος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.