Ξένος Μανιατογιάννης: Συλλυπητήρια Δημάρχου Βριλησσίων για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

0
264

Ξένος Μανιατογιάννης: Συλλυπητήρια Δημάρχου Βριλησσίων για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

Στην περίοδο της κρίσης του COVID – 19, η αντιμετώπιση του οποίου απαιτεί ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας, έφυγε από τη ζωή ένας από τους θεμελιωτές του.

Ο καθηγητής Iατρικής και πρώην Υπουργός Υγείας, Δημήτρης Κρεμαστινός, που υπηρέτησε τον χώρο της υγείας και της πολιτικής με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπειας και κοινωνικής αλληλεγγύης, χτυπήθηκε από τον ιό σε μία άνιση μάχη.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά στους οικείους του και στον πολιτικό του χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.