Ναύπλιο: Βγήκαν στα μπαλκόνια και έψαλαν τον Ακάθιστο ύμνο

0
656

Ναύπλιο: Βγήκαν στα μπαλκόνια και έψαλαν τον Ακάθιστο ύμνο

Ναύπλιο: Πολίτες του Ναυπλίου βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έψαλαν όλοι μαζί το ‘»Τη Υπερμάχω’. στην Παναγία , σαν κοινή δέηση μιας και οι εκκλησίες στο Ναύπλιο καθώς και σε όλη την Ελλάδα είναι κλειστές με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης , Παρασκευή 20
Μαρτίου 2020.

Ναύπλιο: Βγήκαν στα μπαλκόνια και έψαλαν τον Ακάθιστο ύμνο
Ναύπλιο: Βγήκαν στα μπαλκόνια και έψαλαν τον Ακάθιστο ύμνο

Το κάλεσμα έγινε και πάλι μέσω του Facebook ,όπου καλούσαν του πολίτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας να βγουν στο μπαλκόνι τους και να ψάλλουν το ΄΄Τη Υπερμάχω» δε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των εκκλησιών. Κάθε Παρασκευή τη Μεγάλη Σαρακοστή σε όλες τις εκκλησίες το βράδυ ψάλλονται οι χαιρετισμοί στην Θεοτόκο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.