Νίκος Κουκής: Η τοποθέτησή του όσον αφορά το κλείσιμο των συνόρων

0
264

Νίκος Κουκής: Η τοποθέτησή του όσον αφορά το κλείσιμο των συνόρων

Νίκος Κουκής: Πολύ δύσκολη απόφαση το κλείσιμο των συνόρων , ειδικά
για την ψυχοπονιάρα Ελλάδα και τους φιλόξενους Έλληνες, που σε καιρούς κρίσης και ύφεσης, άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τούς πάντες, την ίδια στιγμή που το σύνολο των υπόλοιπων Ευρωπαίων κατέβασε ρολά από πολύ νωρίς.

Αυτό είναι και το μέγαλο πρόβλημα, ότι η χώρα μας λόγω της ελαστικότητας που έδειξε τρία χρόνια έχει γίνει χώρα είσοδου για όλες τις φυλές της Ανατολής και της Αφρικής που θέλουν να εισέλθουν στην Ευρώπη, ενω πλήθος κυρίως Τούρκων λαθρεμπορών και προοδευτικών ΜΚΟ κερδοσκοπούν πάνω στην κατάσταση αυτή , ελάχιστοι είναι πλέον οι Σύριοι που αποτελούν πρόσφυγες πολέμου.

Οι τοπικές κοινωνίες αδυνάτουν να συνεχίσουν στην καταστάση αυτή, απόλυτα λογικό το ίδιο θα λέγαμε και εμέις αν ήμασταν στη θέση τους, από μακρία όλα εύκολα φαίνονται.

Πλέον η χώρα δεν μπορέι να αντεπεξέλθει είναι φανερό , χρείαζεται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και το σύνολο του ελληνικού λάου μετριοπάθεια και εθνική ομοψυχία , κάτα την άποψη μου είναι μια σκληρή αλλά σωστή απόφαση και η οποία θα πρέπει να είναι αμετάκλητη για μεγάλο χρονικό διάστημα , η Τουρκία πρέπει να μάθει να σέβεται τους κανόνες του παιχνιδίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.