Νέο ωράριο λειτουργίας των Κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού

0
809

Νέο ωράριο λειτουργίας των Κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού

Κοιμητήριο Παπάγου – Χολαργού: Από σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου και έως την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, το ωράριο λειτουργίας των κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00 – 16.00

Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 07.00 – 14.00

Όποιος μπορεί να το αποφύγει καλό θα είναι να το αποφύγει και να μην πηγαίνει και κάνει άσκοπες μετακινήσεις. Μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς και πολύ καλά όλοι μας. Λίγη υπομονή θα έχουμε, λίγο υπομονή… Και όταν βλέπουμε πολύ κόσμο να μην πλησιάζουμε και να υπάρχει και εκεί και να τηρούνται οι αποστάσεις και από τα κοιμητήρια. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται …

Νέο ωράριο λειτουργίας των Κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού
Νέο ωράριο λειτουργίας των Κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.