Νέος Αγωγός Ομβρίων: Αγωγός στο Ηράκλειο για την Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα

0
330

Νέος Αγωγός Ομβρίων: Αγωγός στο Ηράκλειο για την Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα

Νέος αγωγός Ομβρίων:Μια ακόμα παρέμβαση για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, κατασκευάζοντας ένα νέο αγωγό διαφυγής των όμβριων υδάτων στις οδούς Κολοκοτρώνη, Μακεδονίας και Αυγής. Ο νέος αγωγός έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο που ξεκίνησε να δημιουργείται πριν λίγα χρόνια, με ανάλογα έργα στην γειτονιά, για να ενισχύσει περαιτέρω την προστασία της περιοχής κατά την διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, ειδικά σε ένα σημείο στο οποίο εδρεύει το συγκρότημα των 9ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου από όπου περνάν καθημερινά δεκάδες παιδιών.
Είναι δε ακόμα ένα «πακέτο» αντιπλημμυρικών έργων, στην κατεύθυνση της προτεραιότητας που έχει δώσει η διοίκηση του Νίκου Μπάμπαλου ώστε να αποκτήσει το Ηράκλειο ολοκληρωμένο δίκτυο «ασπίδας» απέναντι στις φυσικές καταστροφές, μετά από εκείνα που έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια στις περιοχές του κέντρου, των Ηπειρώτικων, στο Κάτω Ψαλίδι κ.α.
Νέος Αγωγός Ομβρίων: Αγωγός στο Ηράκλειο για την Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα
Νέος Αγωγός Ομβρίων: Αγωγός στο Ηράκλειο για την Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα
«Συνεχίζουμε να υπηρετούμε την στρατηγική που έχει η δημοτική μας αρχή για την θωράκιση του Δήμου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γίνονται ολοένα και συχνότερα. Και ενώ για την κλιματική αλλαγή πρέπει να δράσουμε παγκόσμια, εμείς, ως εκπρόσωποι της πόλης, οφείλουμε να επέμβουμε τοπικά και να προστατεύσουμε το Ηράκλειο και τους κατοίκους του. Η εκστρατεία της αντιπλημμυρικής θωράκισης δεν σταματάει εδώ. Σύντομα θα βρεθούμε και σε άλλες γειτονιές για ανάλογες παρεμβάσεις», το σχόλιο του Ηλία Μοσχονά, εντεταλμένου δημοτικού σύμβουλου για τα Τεχνικά Έργα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com