Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής

0
502
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα:Καλείσθε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Λ. Δεκελείας 97 την 10η Ιουλίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, δυνάμει του άρθρου 77 του Ν.4555/18 (αντικατάσταση του άρθρου 75 του Ν.3852/2010), για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Παραχώρηση χώρου διέλευσης επί του πεζοδρομίου , στην οδό Γ. Παπανδρέου 12 στη Νέα Φιλαδέλφεια και άδεια τοποθέτησης εμποδίων
2. Άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Δεκελείας 16, στη Νέα Χαλκηδόνα
3. Ανανέωση της παραχώρησης θέσης στάθμευσης κατ’ εξαίρεση λόγω αναπηρίας επί της οδού Σελευκείας 3, στη Νέα Χαλκηδόνα
4. Τοποθέτηση εμποδίων εκατέρωθεν εισόδου ιδιωτικού χώρου στάθμευσης στον πεζόδρομο Αδάνων 8, στη Νέα Φιλαδέλφεια (επανεισαγωγή)
5. Άδεια διέλευσης και τοποθέτηση εμποδίων επί του οδοστρώματος επί της οδού Πριγκήπου 33, στη Νέα Φιλαδέλφεια
6. Απόψεις για (2) εργοταξιακούς χώρους για τις ανάγκες του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά έργα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας
7. Τοποθέτηση εμποδίων επί του οδοστρώματος επί της οδού Μηδείας 11, στη Νέα Φιλαδέλφεια
8. Τοποθέτηση προστατευτικών κολωνακίων στην οδό Κωστή Παλαμά 30 στο Μεσαίο Κουκλάκι.
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής
Παρακαλούμε σε περίπτωση κωλύματος να ενημερώσετε έγκαιρα τη Γραμματέα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προκειμένου να κληθεί για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος σύμφωνα με το άρθρο 75 Ν.3852/10 (ΦΕΚ Α΄ 87/7-6-2010).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com