Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση του ΚΗΦΗ

0
487
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση του ΚΗΦΗ

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα:Η ψηφιακή εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 08/07/2020 από τις 12 έως τη 1μ.μ. θα έχει ως θέμα της:
“Η συμβολή του ΚΗΦΗ: Η Υποστήριξη του ηλικιωμένου και του φροντιστή του”
Οι ομιλητές (Κωνσταντίνος Κόντος, Νευρολόγος, Αποστόλης Εμμανουηλίδης, Φυσικοθεραπευτής και Δημήτρης Τσερπέλης, Κλινικός Ψυχολόγος) θα επικεντρωθούν στην υποστήριξη που παρέχει ένα Κέντρο Ημέρας για Ηλικιωμένους τόσο στους ίδιους τους ωφελούμενους όσο και στους φροντιστές τους, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλουν επιφορτισμένο με την φροντίδα αυτών.
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση του ΚΗΦΗ
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση του ΚΗΦΗ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com