Νέα αρχή Αγίας Παρασκευής: Έκοψε την βασιλόπιτα της

0
604
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα αρχή Αγίας Παρασκευής: Έκοψε την βασιλόπιτα της

Νέα αρχή Αγίας Παρασκευής: Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η παράταση της Νέας αρχής στην Αγία Παρασκευή. Σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης κ. Οικονόμου ανακοίνωσε. Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα, στην κοπή της πίτας της Νέας Αρχής. Ζητάμε συγνώμη γιατί ο ωραίος χώρος του καφέ 12 δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει 400 άτομα.
Επίσης οφείλω να απολογηθώ προσωπικά στους φίλους μας που δεν μπόρεσαν να χωρέσουν έστω και όρθιοι, σ’ αυτούς που περίμεναν υπομονετικά έξω για να μας ευχηθούν στο τέλος και σε όσους δεν μπόρεσαν να πάρουν κομμάτι πίτας.
Τυχεροί της εκδήλωσης που κέρδισαν το φλουρί ο βουλευτής Βορείου τομέα ΝΔ Δημήτρης Καιριδης, η Λαμπρινή Φασιά και ο Τάσος Μιχόπουλος. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.