Μιχάλης Τράκας: Επιβλέπει τον στολισμό στον δήμο Παπάγου – Χολαργού

0
219

Μιχάλης Τράκας: Επιβλέπει τον στολισμό στον δήμο Παπάγου – Χολαργού

Μιχάλης Τράκας: Με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Τεχνικών  ‘Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας κ. Μιχάλη Τράκα  συνεχίζετε ο στολισμός του δήμου Παπάγου – Χολαργού. Ο κ. Τράκας βρέθηκε στο σημείο όπου στολίζατε για να παρακολουθήσει ο ίδιος τον στολισμό καθώς και την φωταγώγηση.

Μαζί του όπως πάντα οι υπάλληλοι του δήμου καθώς και οι ηλεκτρολόγοι οι οποίοι όπως έχουμε πει δουλεύουν μέρα νύχτα για να στολίσουν παντού.

Όπως κάθε φορά ο δήμος και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος είναι πρώτος σε όλα και σε πρωτοτυπίες και σε νέα πράγματα. Όπως κάθε φορά μας εκπλήσσουν με τις ιδέες του και την πρωτοτυπία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com