Μικρός κήπος: 25 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε κάθε γωνιά του

0
2959
Ακολουθήστε μας στα social media

Μικρός κήπος: 25 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε κάθε γωνιά του

Στυλ διακόσμησης μικρού κήπου: Έχετε μήπως στο σπίτι σας μικρό κήπο και αναρωτιέστε πώς να το διακοσμήσετε; Δεν χρειάζεται, ούτε να αγχώνεστε, ούτε να κουράζεστε. Αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη, είναι να βρείτε σωστούς τρόπους για να πετύχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα:

Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν είκοσι πέντε στυλ διακόσμησης μικρού κήπου

Ναι, ο μικρός κήπος σας μπορεί να έχει στυλ, το οποίο θα εκφράζεται με τα φυτά και μερικά διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσετε. Θα είναι μοντέρνο, εξοχικής κατοικίας, vintage, μινιμαλιστικό ή ιαπωνικό;

Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλα στυλ διακόσμησης μικρού κήπου

Ένα πράσινο γκαζόν είναι μια πολύ ωραία λύση ως βάση για πολλά στυλ κήπων. Είναι ιδανικός για εσάς, την οικογένειά σας και τα κατοικίδια ζώα σας για να ξαπλώνετε. Εάν έχετε επιλέξει ένα shabby chic στυλ προτιμήστε γρασίδι και θάμνους. Οι μοντέρνοι κήποι δεν χρειάζονται λουλούδια, κρατήστε τους λιτούς και απλούς. Το στυλ εξοχικής κατοικίας και το vintage θα είναι υπέροχα με λουλούδια. Αν θέλετε ιαπωνικό κήπο επιλέξτε απλές πρασινάδες, θάμνους και βράχους.

Συμβουλές για το σπίτι: Τα υπόλοιπα στυλ διακόσμησης μικρού κήπου

Εάν έχετε έναν μοντέρνο ή μινιμαλιστικό κήπο, δεν θα χρειαστείτε κανένα ιδιαίτερο διακοσμητικό, αρκούν μερικά απλά έπιπλα κήπου. Οι ιαπωνικοί κήποι δεν έχουν ιδιαίτερα διακοσμητικά ή έπιπλα εκτός από μερικούς καταρράκτες ή λίμνες και ίσως παραδοσιακά φανάρια.