Μαρτυρία σοκ: ”Δώσε τον Άδωνι και δεν θα πας φυλακή”

0
231
διαφήμιση

Μαρτυρία σοκ: ”Δώσε τον Άδωνι και δεν θα πας φυλακή”

Διαβάστε απόσπασμα από την αποκάλυψη που έγινε από την εφημερίδα παραπολιτικά σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 από την απίστευτη τηλεφωνική επικοινωνία η οποία αποκαλύπτει πως έγκλειστος στις Φυλακές Χαλκίδας του είπαν να πει να δώσει χρήματα στον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για λογαριασμό της  Novaritis για να μην πάει ο ίδιος φυλακή. Κάτι τέτοιο δεν έγινε βέβαια και ο μάρτυρας οδηγήθηκε στις φυλακές

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.