Μαρούσι: Σύσταση του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων

0
490
Ακολουθήστε μας στα social media

Μαρούσι: Σύσταση του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων

Μαρούσι:Θ. Αμπατζόγλου: «Ο καθαρισμός των ιδιόκτητων οικοπέδων αποτελεί νομική υποχρέωση και σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο»
Σε συνέχεια σχετικών επιστολών που έχει αποστείλει η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων για την επιτακτική ανάγκη για την αποψίλωση και τον καθαρισμό τους, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δήλωσή του επισημαίνει: «Ο καθαρισμός των ιδιόκτητων οικοπέδων αποτελεί νομική υποχρέωση βάσει της 4/2012 πυροσβεστικής διάταξης και του άρθρου 433 του ποινικού κώδικα και πρωτίστως σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε, ομοίως Δήμος και πολίτες, στη μείωση των παραγόντων που προκαλούν πυρκαγιά. Η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος είναι αδιαπραγμάτευτα αγαθά».
Μαρούσι: Σύσταση του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων
Μαρούσι: Σύσταση του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης για το θέμα αυτό αναφέρει: «Καλούμε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να συμμορφωθούν σύμφωνα με όλα όσα αναφέρει η επιστολή που τους έχει κοινοποιηθεί. Σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010 προβλέπονται κυρώσεις και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι σε κοινωνικά επιζήμια στάση». 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com