Μαίες Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τον Ιούνιο

0
644
Ακολουθήστε μας στα social media

Μαίες Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τον Ιούνιο

Μαίες Αγίας Παρασκευής: Συναισθανόμενες την επιθυμία των εγκύων και των συντρόφων τους για γνώση αλλά και σεβόμενες τη σταδιακή άρση των μέτρων, σας ενημερώνουμε ότι τα δωρεάν διαδικτυακά προγεννητικά μας μαθήματα συνεχίζονται και τον Ιούνιο.
Ως μαίες στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε μέλλουσας μητέρας για υψηλού επιπέδου παροχή προγεννητικής προετοιμασίας.

📬Για πληροφορίες και κράτηση θέσης με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας ή τηλεφωνικά στο 2106016911 (Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής, καθημερινές,ζητάτε μία μαία)

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.