Λύκειο Παπάγου: Με λαμπρότητα ο εορτασμός στο Λύκειο

0
809
Ακολουθήστε μας στα social media

Λύκειο Παπάγου: Με λαμπρότητα ο εορτασμός στο Λύκειο

Λύκειο Παπάγου: Με λαμπρότητα έγινε ο αγιασμός στο Λύκειο του Παπάγου νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. Συνοδευόμενος ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος , από αντιδημάρχους κκ. Μιχάλης Υφαντής, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα. Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, κ. Νίκος Κουκής πρόεδρος Δημοτικός Συμβουλίου, Αγλαϊα (Λίλα ) Σουρανή Πρόεδρος σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – π. Αντιδήμαρχος Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Λ

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com