Λυκόβρυση Πεύκη: Συνάντηση Δημάρχου Με τον Γενικό Διευθυντή του Ελλάδα 2021

0
468
Ακολουθήστε μας στα social media

Λυκόβρυση Πεύκη: Συνάντηση Δημάρχου Με τον Γενικό Διευθυντή του Ελλάδα 2021

Λυκόβρυση Πεύκη:Με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Αθανάσιο Κανταρτζή συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής  Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. Στη συνάντηση διερευνήθηκαν πεδία συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», που υπό την Προεδρία της κας Γιάννας Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου συντονίζει το μεγάλο έργο της απόδοσης τιμής για τα 200 χρόνια σύγχρονης Ελλάδας, με στόχο την προώθηση προγραμμάτων που θα ωφελήσουν το μήνυμα της επετείου και θα ενισχύσουν τις υποδομές και τις δράσεις της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συζητήσαμε με τον κ. Κανταρτζή τις δυνατότητες δράσεων εν όψει της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει σημαντική πολιτιστική παράδοση και υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις. Η πρόθεση μας και ο σχεδιασμός μας είναι να συμμετέχουμε στον εορτασμό της επετείου με πολιτιστικές εκδηλώσεις και με εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές των σχολείων της πόλης, ενώ μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους Δήμους της περιοχής μας. Σε αυτό το ορόσημο για την ιστορία της πατρίδας ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης θα είναι παρών».

Λυκόβρυση Πεύκη: Συνάντηση Δημάρχου Με τον Γενικό Διευθυντή του Ελλάδα 2021
Λυκόβρυση Πεύκη: Συνάντηση Δημάρχου Με τον Γενικό Διευθυντή του Ελλάδα 2021

Η απόφαση μας να ανοίξουμε τις διαδικασίες στους συμπολίτες μας,

μας οδηγεί στην ανάπτυξη συνεργατικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Mε την ολοκλήρωση της ψηφιακής κουλτούρας της έξυπνης πόλης, την εθελοντική συμμετοχή και τα έργα ανοικτού περιεχομένου και δεδομένων.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com