Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το μήνυμα για τις Άγριες Μέλισσες την ώρα που έπαιζε το MasterChef

0
189
διαφήμιση

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το μήνυμα για τις Άγριες Μέλισσες την ώρα που έπαιζε το MasterChef

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter όχι όμως για το MasterChef όπου είναι κριτής, αλλά για τις Άγριες Μέλισσες που είναι «αντίπαλος» του ριάλιτι.

Ο σεφ με ένα μήνυμά του στο Twitter την ώρα προβολής των δύο εκπομπών δήλωσε την προτίμησή του σε μία από τις αδερφές Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες». «Μία είναι η “Ασημίνα” στην ελληνική τηλεόραση» έγραψε, πλάι στη φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στη σειρά δείχνοντάς μας έτσι την προτίμησή του.

22
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.