Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υπέροχη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του αγκαλιασμένα

0
580

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υπέροχη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του αγκαλιασμένα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλη την Ελλάδα, όπως ακριβώς και για τον υπόλοιπο κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει άριστη επαφή, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, αυτό, το απέδειξε και πρόσφατα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υπέροχη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του αγκαλιασμένα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υπέροχη φωτογραφία με τα 3 παιδιά του αγκαλιασμένα

Ο Έλληνας πρωθυπουργός διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Επιπλέον, ο ίδιος γνωρίζει να χειρίζεται άριστα τα social media. Γι΄αυτό το λόγο συχνά προχωρά και σε αναρτήσεις. Η τελευταία ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε να κάνει με την οικογένειά του και με τον κορονοϊό.

Όλοι οι άνθρωποι του κυβερνώντος κόμματος δουλεύουν πυρετωδώς. Εξαίρεση στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει, ο πρωθυπουργός της χώρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρίχνεται καθημερινά στη μάχη για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει μόνο από το γραφείο του, καθώς τρέχει πολλά και δύσκολα θέματα. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από την ανάρτησή του…

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Instagram

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η λεζάντα που τοποθετήθηκε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Instagram

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.