Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πέθανε 86χρονη στο «Σωτηρία», 18 οι νεκροί στη χώρα μας

0
197

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πέθανε 86χρονη στο «Σωτηρία», 18 οι νεκροί στη χώρα μας

Κορωνοϊός : Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία του νέου κορονοϊού, καθώς, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου, κατέληξε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται ν’ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν με νέο κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία», έγινε γνωστό σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου, πως είναι νεκρή.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν 86 ετών, έγινε το 18ο θύμα του SARS-CoV-2 στην Ελλάδα.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Πέθανε 86χρονη στο «Σωτηρία», 18 οι νεκροί στη χώρα μας
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πέθανε 86χρονη στο «Σωτηρία», 18 οι νεκροί στη χώρα μας

Χθες, 23 Μαρτίου, πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» άλλος ένας συμπατριώτης μας. Ένας 78χρονος, ο οποίος ξεψύχησε στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο εκλιπών έπασχε από παρακείμενα νοσήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, οι νεκροί από τον φονικό ιό στη χώρα μας έχουν μέσο όρο ηλικίας 76 ετών.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 695, εκ των οποίων, τα 114 νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της ελληνικής επικράτειας

Το 56% των ασθενών είναι άνδρες και το 75% είναι ηλικίας από 18 έως 64 ετών. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς αριθμούν σε 35, με μέσο όρο ηλικίας τα 68 έτη.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τη νόσο Covid-19, Σωτήρη Τσιόδραo πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων εκτιμάται σε 8.000 με 10.000.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.