Κορωνοϊός- Δήμητρα Κούτρα : Θα χάσουμε την άνοιξη θα υποδεχτούμε όμως όλοι μαζί το καλοκαίρι

0
461

Κορωνοϊός – Δήμητρα Κούτρα : Θα χάσουμε την άνοιξη θα υποδεχτούμε όμως όλοι μαζί το καλοκαίρι

Κορωνοϊός- Δήμητρα Κούτρα : Τι είναι τελικά η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος τι είναι το σήμερα τι το αύριο; Μια παρήμερα λέει κάνε ότι μπορείς να κάνεις σήμερα γιατί αύριο μπορεί να μην μπορέσεις … Έτσι είναι τίποτα μην αφήνετε για αύριο ποτέ δεν ξέρετε τι είναι το αύριο και αν θα υπάρχει χρόνος να το κάνετε αύριο. Κάποτε κάποιος μου είπε πως μην κοιτάς τους άλλους βάλε πρώτα τον εαυτό σου, η μητέρα σου μια φορά σε γέννησε, και αν το σκεφτούμε καλά έτσι είναι η μητέρα μας μια φορά μας γέννησε και δεν θα μας ξαναγεννήσει.

Μπορώ να γράφω πάρα πολλά τέτοια όμως το θέμα δεν είναι αυτά αλλά το σήμερα το τώρα στο σε ένα λεπτό όχι το αύριο. Κάθε μέρα που ξυπνάμε πρέπει να λέμε ευχαριστώ τον Θεό που μας έχει καλά και κάθε φορά που πάμε για ύπνο πρέπει να λέμε ευχαριστώ Θεέ μου που με προστάτευσες γενικότερα όχι από τον ιο  …
Κορωνοϊός - Δήμητρα Κούτρα : Θα χάσουμε την άνοιξη θα υποδεχτούμε όμως όλοι μαζί το καλοκαίρι
Κορωνοϊός – Δήμητρα Κούτρα : Θα χάσουμε την άνοιξη θα υποδεχτούμε όμως όλοι μαζί το καλοκαίρι

Δύσκολες ημέρες περνάμε δύσκολα όμως θα τα καταφέρουμε, ναι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί όλοι θα μείνουμε στο σπίτι γιατί μπορούμε για το καλό όλων μας για το καλό το δικό μας τον γονιών μας των παππούδων μας και των παιδιών μας. Για το καλό της Ελλάδας. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνουμε αυτό; Νομίζω πως όχι τόσο.

Όταν μια μητέρα φέρνει στον κόσμο ένα παιδί κανονικά πρέπει να κάθετε μέσα στο σπίτι 40 ημέρες, ναι 40 ημέρες για το καλό και το δικό της και του παιδιού της, και οι περισσότερες το κάνουν και πρέπει να το κάνουν. 40 ημέρες χωρίς να μπορούν να στείλουν μήνυμα και να πάνε σουπερ μάρκετ, περπάτημα η βόλτα τον σκύλο. Τι είναι λίγε ημέρες ναι λίγες ημέρες μέσα για το καλό όλων μας. Καμία μάνα δεν τρελάθηκε μένοντας 40 ημέρες.

Θα χάσουμε την άνοιξη όχι όμως το καλοκαίρι 

Το ξέρω θα χάσουμε την Άνοιξη, τα ανθισμένα λουλούδια, τα ανθισμένα δέντρα , όμως δεν αξίζει να χάσουμε την άνοιξη και ένα Πάσχα από την ζωή μας και να μην μας βρει όλους  μαζί το καλοκαίρι; Για το καλό όλων μας ας μείνουμε στο σπίτι …

Πάντα λέω και θα το λέω, ευχαριστώ ευχαριστούμε τους γιατρούς , τους αστυνομικούς τα σώματα ασφαλείας, καθώς και τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή υπάλληλοι σε φαρμακεία , σουπερ μάρκετ, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, άτομα στην καθαριότητα , ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους αυτούς γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν τίποτα καθώς και στους πολιτικούς που προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν και δεν τα έχουν πάει άχυμα.

Θέλω να θυμάστε όλοι κάτι πως μετά από μια δυνατή βροχή με πάρα πολύ νερό και πολλές αστραπές  πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Ελάτε να δούμε παρέα όλοι μαζί και αγκαλιά μετά από όλο αυτό το ουράνιο τόξο. Να κάνουμε τα μπάνια μας όλοι μαζί παρέα.

Σας αγαπώ όλους και θα είμαι εδώ να σας στηρίζω όλους.

Υπομονή σε όλους  και πίστη στον Θεό.