Ακολουθήστε μας στα social media

unnamedΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Μ. Μερκούρη του Δημαρχείου, την οποία ευλόγησε ο Σεβαστός Πατέρας Συμεών Βενετσιάνος.

unnamed (1) Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και αγωνίζονται καθημερινά παρόλες τις δυσκολίες της εποχής μας.

Επίσης ανέφερε πως ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι υποδειγματικός Δήμος, τόσο στον τομέα εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του, κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στο προσωπικό.unnamed (2)

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας και όλους τους εθελοντές για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Γιάννης Ανδριτσάκης ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία σε όλους και επισήμανε την καλή συνεργασία των εργαζομένων με τη δημοτική αρχή.unnamed (3)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Παπάγου και Χολαργού κ. Τσανακτσής και κ. Τσαγιάννης, οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ., Ζήκας, Φασούλη και Ρεμούνδος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τσοχαλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανασάκου – Μουντάκη, Ρουφογάλη, Σουρανή, Τσικρικώνη και Τσουροπλής, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κα Δημάκου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Γκούμα, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. κα Βεντουζά, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Τράκας, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Πετράκης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι κα Αρβανίτη, κ. Αυγουρόπουλος, κ. Βαλυράκης, κα Νικάκη και κα Παρίση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημητριάδου, Σιαμάνης, Σκουτέρης, Χατζής, Γεωργακοπούλου, Κουτάκης, Στάππας και Τούτουζας, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Ντριβαλάς, ο Επικεφαλής της Δ.Α.ΠΑ.ΧΟ. κ. Παγώνης, η Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κα Κονταξή, διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας και άλλων φορέων.