Κοιμητήριο Παπάγου: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη

0
233

Κοιμητήριο Παπάγου: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη

Στις 24.01.2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια. Με το βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη της υπόθεσης, που μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των φερομένων ως δραστών εκκρεμεί στον 2ο Ανακριτή του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιεί την Κυριακή 23.01.2022 και ώρα 12.00μμ στον «Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» εντός του Κοιμητηρίου Παπάγου ετήσιο μνημόσυνο.

Οπως είχε συμβεί και κατά την κηδεία, έτσι και τώρα δυστυχώς, η πανδημία δεν επιτρέπει, την ακώλυτη προσέλευση που θα αντιστοιχούσε στο μέγεθος της ιστορίας και της αξίας του εκλιπόντος. Για τον λόγο αυτό η οικογένεια δεν πρόκειται να παρεξηγήσει οποιαδήποτε απουσία, κατανοώντας πλήρως το φόβο και την ανάγκη προφύλαξης όλων μας από την πανδημία. Με θερμές ευχαριστίες για όσους προσέλθουν και με πλήρη κατανόηση για όσους δεν μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν. Αλλωστε χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν εκφράσει με κάθε μέσο τη συμπαράστασή τους και τους ευχαριστούμε.

Ούτως ή άλλως εκκρεμεί, και θεωρούμε ότι δεν αποτελεί υποχρέωση μόνο της οικογένειας, η πραγματοποίηση ενός πολιτικού μνημοσύνου για τον Σήφη Βαλυράκη όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Αθήνα, 13.01.2022
Η οικογένεια Σήφη Βαλυράκη.