Κηφισιά: Η ομάδα εθελοντών της ΠΡΟΝΟΗ εύχονται Καλό Καλοκαίρι

0
486
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηφισιά: Η ομάδα εθελοντών της ΠΡΟΝΟΗ εύχονται Καλό Καλοκαίρι

Κηφισιά:Ήταν από τα θετικά που είχε η Καραντίνα ! Γιατί εμείς ως ομάδα συνδεθήκαμε ακόμη περισσότερο – μοιραστήκαμε – στηρίξαμε ο ένας τον άλλον – γίναμε μια αγκαλιά και αντέξαμε! Κάναμε δράσεις και δεν σταματήσαμε να Ονειρευόμαστε…
Σήμερα μετά από τόσο καιρό συναντηθήκαμε στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ, που το Δ.Σ. και η Επιστημονική Ομάδα μας περίμεναν , μας φρόντισαν με υπέροχα κεράσματα και μας τίμησαν, με όσες προφυλάξεις απαιτεί η νέα πραγματικότητα και ανταλλάξαμε ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι!
Στην υπέροχη αυτή βραδιά, ήταν μαζί μας η Πρόεδρος της ΠΡΟΝΟΗ κα Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη που μας μίλησε για το «δώρο της ανθεκτικότητας» που μας πρόσφερε ο Covid 19 και τα καλά που μπορούν να προκύψουν από κάθε δυσκολία της ζωής, τα μέλη του Δ.Σ. κα Βαλασοπούλου και κυρία Αλιμπράντη. Η Σώτια Μακαρώνη, Επιστημονικά Υπεύθυνη μας τόνισε την σπουδαιότητα την σχέσης και της σύνδεσης της ομάδας εθελοντών και τη δύναμή μας σε καταστάσεις κρίσης.
Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη leader της ομάδας Αρχοντούλα Αλεξάκη – Αναστασοπούλου που εδώ και 13 χρόνια, είναι η ψυχή ,η δύναμη, η έμπνευση αυτής της ομάδας !!!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη με νέες προκλήσεις!!!
Η Ομάδα Εθελοντών 2019 -2020
Επικοινωνήστε μαζί μας Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά. Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια. Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών. Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com