Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Τίτλοι τέλους χωρίς κανένα κρούσμα

0
202

Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Τίτλοι τέλους χωρίς κανένα κρούσμα

Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Τίτλοι τέλους είχαμε πριν από λίγο στο κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού με της συγκίνηση όλων στα πρόσωπά τους. Για ακόμα μια χρονιά ήταν μια από τις πετυχημένες και δύσκολες χρονιές.

Όμως για ακόμα μια φορά το στοίχημα το πέτυχαν ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος μαζί με την εντεταλμένης συμβούλου Παπάγου – Χολαργού κ. Βίκης Νικάκης και μαζί με το όλους απολαύσαμε ένα υπέροχο φεστιβάλ χωρίς το τονίζω χωρίς κανένα κρούσμα κορονοϊου.

Πολλά μπράβο στην ομάδα, πολλά μπράβο στον δήμαρχο και στην Βίκη Νικάκη καθώς και στους εθελοντές – εθελόντριες την ομάδα που βγήκε μια τόσο καλή δουλειά…

Μπράβο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com