Κηποθέατρο Παπάγου: Πρεμιέρα με Δήμητρα Γαλάνη

0
72
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηποθέατρο Παπάγου: Πρεμιέρα με Δήμητρα Γαλάνη

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου στο Δήμο μας είναι το καλοκαίρι, γιατί έρχεται το Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού!!!
Πλησιάζει πάλι εκείνη η στιγμή που θα να ανοίξουμε διάπλατα το πανέμορφο στολίδι μας, το Κηποθέατρο Παπάγου, και θα σας υποδεχτούμε για ένα ακόμα καλοκαίρι γεμάτο θέατρο, μουσική, χορό, χαμόγελα και συναισθήματα!
Η αυλαία θα ανοίξει την Πέμπτη 20 Ιουνίου με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη, η οποία έχοντας στη σκηνή μαζί της την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Παυλίνα Βουλγαράκη, θα παρουσιάσει το best of μιας 55χρονης καριέρας.
Το φετινό επετειακό 30ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειο Ξύδη.
Το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας, που συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι μόνο, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στις τέχνες και τον πολιτισμό και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού, του ΕΟΤ και της ΚΕΔΕ.
Με σύνθημα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα φιλοξενηθούν και αυτό το καλοκαίρι τα σπουδαιότερα θεατρικά και μουσικά σχήματα του καλοκαιριού, καθώς και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Και αυτή τη χρονιά η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ εξασφαλίζει σε όλους τους Νέους/ες της πόλης ηλικίας 18-30 ετών την ελεύθερη είσοδο στις εκδηλώσεις (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση).
Για τη συναυλία ΓΑΛΑΝΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε εισιτήρια ηλεκτρονικά από το TICKET SERVICES-
Επίσης από Δευτέρα 27/5 θα διατίθενται εισιτήρια και από το Γραφείο Φεστιβάλ- Αναστάσεως 90 Παπάγου (Δευτέρα – Παρασκευή ώρες: 09:00-14:00)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20€ Α Ζώνη, 18€ Β Ζώνη, 15€:Κάρτα δημότη, /Ανέργων/Φοιτητικό/Άνω των 65/ ΑμεΑ.