Κηποθέατρο Παπάγου: Αυτοί κρύβονται πίσω από την τεράστια επιτυχία

0
1964

Κηποθέατρο Παπάγου: Αυτοί κρύβονται πίσω από την τεράστια επιτυχία

Κηποθέατρο Παπάγου: Πίσω από έναν πετυχημένο άντρα λένε πως κρύβετε μια γυναίκα έτσι και πίσω από το κηποθέατρο Παπάγου -Χολαργού κρύβετε μια υπέροχη ομάδα που κάνει μέχρι τελευταία στιγμή τα αδύνατα δυνατά για να δούμε όλοι εμείς το 1000% σε κάθε βραδιά που μας επιφυλάσσει το 26ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού. Φέτος ειδικά είναι μια διαφορετική χρονιά λόγω του κορονοιού. Υπάρχει αρίθμηση στις θέσεις του θεάτρου και τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή λειτουργία του.

Η πληρότητα του θέατρου καλύπτει το 75% σύμφωνα με τον κανονισμό του Υπουργείου. Οι επιλογές του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου πρόεδρος της επιτροπής φεστιβάλ σε θέσεις κλειδιά κάποιες φορές ξεκλειδώνουν και πόρτες που μπορεί να μην υπήρχε κλειδί για να ανοίξουν… Και αναφέρομαι στην εντεταλμένη σύμβουλό πολιτισμού κ. Βίκη Νικάκη που έχει επιλέξει δίπλα της την πιο δυνατή της ομάδα για φέτος στο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.

Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος πίστεψε στις ιδέες της Βίκης Νικάκη και με την εμπιστοσύνη του και με την στήριξη του βλέπουμε αυτό το υπέροχο πρόγραμμα.

Αλλά όπως είπαμε πίσω από την επιτυχία πάντα κρύβονται άνθρωποι που τις περισσότερες φορές δεν φαίνονται, όπως η διευθύντρια του Φεστιβάλ Εύη Μανουσάκη  που για ακόμα μια χρονιά οργάνωσε το υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα μέλη της επιτροπής Φεστιβάλ που ασχολήθηκαν ουσιαστικά και με μεράκι, όπως η ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη Νανά Παπαδογεωργάκη  που ανέλαβε το σημαντικό βίντεο οδηγιών για να “Διασκεδάσουμε Ασφαλείς”, η Ράνυ Κυράνη Γεωργουδάκη  που ζωντάνεψε με τις πινελιές της τα ανακαινισμένα καμαρίνια του Κηποθεάτρου, οι Μαρία Τρούλη , η Άννα Αντονιάδου , Ελίνα Παπαθεοδώρου , Νατασσα Αντωνοπούλου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις εθελόντριες που στηρίζουν το Γραφείο Φεστιβάλ η Ιωάννα Μπούνταλη Μπεκέ, η Βάσο Μυρογιάννη, Ματίνα Τσαλαπατη Παντελιου, Άννα Λενα Παγώνη, καθώς και τους υπόλοιπους εθελοντές που προσφέρουν πολύτιμή βοήθεια καθ’ όλη την διάρκεια των παραστάσεων τόσο πριν όσο και μετά. Επίσης τους εθελοντές νοσηλευτές και γιατρό