Κατατέθηκαν οι μελέτες: Για κατασκευή Αγωγών Ομβρίων και για διώροφο παιδικό σταθμό

0
143
διαφήμιση

Κατατέθηκαν οι μελέτες: Για κατασκευή Αγωγών Ομβρίων και για διώροφο παιδικό σταθμό

 Κατατέθηκαν οι μελέτες: Δύο μελέτες έργων κατέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, στις 5 και 6 Φεβρουαρίου, προκειμένου η Περιφέρεια να μεριμνήσει για τη χρηματοδότηση και την κατασκευή τους.

Α.
Η μελέτη του πρώτου έργου αφορά την κατασκευή αγωγών ομβρίων, συνολικού μήκους 1,83 χιλ., με προϋπολογισμό 2,5 εκ. ευρώ και αφορά τις οδούς:

1. Ειρήνης, μήκους 637 μέτρων με διάμετρο αγωγών D600-D 800.

2. Θεμιστοκλέους-Ρήγα Φεραίου-Περικλέους-Παραδείσου, μήκους 491,3 μέτρων με διάμετρο αγωγών D600-D800.

3. Τεμπών-Ύδρας, μήκους 270 μέτρων με διάμετρο αγωγών D800.

4. Νεαπόλεως, μήκους 432,5 μέτρων με διάμετρο αγωγών D1400.

Η δημοπράτηση του έργου κρίνεται άμεση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οριστικά τα πλημμυρικά προβλήματα των συγκεκριμένων περιοχών.

Β.
Η μελέτη του δεύτερου έργου αφορά την κατασκευή Διώροφου Παιδικού Σταθμού στο Οικοδομικό Τετράγωνο 328 (οδός Αγίου Βασιλείου στα Πευκάκια).

Και οι δύο μελέτες έχουν συνταχθεί με τη μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ τα έργα είναι εντεταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.