Καταγγελία σοκ: Ανάβαση στο βουνό πάνω από τον Χολαργό- Παπάγο

0
1899
Ακολουθήστε μας στα social media

Καταγγελία σοκ: Ανάβαση στο βουνό πάνω από τον Χολαργό- Παπάγο

Καταγγελία σοκ: Δυο δαγκώματα πάνω στον τετρακέφαλο μου από ένα καφέ pitbull το οποίο ο ιδιοκτήτης του Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ αυτός το είχε χωρίς λουρί !! Απέτρεψα από το να επιτεθεί και να δαγκώσει τον δικό μου σκύλο με αποτέλεσμα να την φάει το πόδι μου που δεν μετανιώνω !!!
Αφού λογομάχησα μαζί του συνέχισα την βόλτα μου και βρήκα αλλά 3 σκυλιά χωρίς λουρί στην διαδρομή .Έχω να δηλώσω το εξής δεν φταίνε τα σκυλιά σε καμία περίπτωση αλλά αυτοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ που τα έχουν !


Την επόμενη φορά κλοτσιά θα φάει ο ιδιοκτήτης του σκύλου και όχι ο σκύλος.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ Μεγάλη !!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.