Καλή χρονιά από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

0
205

Καλή χρονιά από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

Τη χρονιά που σε λίγες ώρες φεύγει ας τη δούμε σαν μια χρονιά που μας δίδαξε ότι η υγεία, η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή μας, ότι σημαντικότερο υπάρχει στην κοινωνία μας.
Ας υποδεχτούμε το 2021 με ελπίδα και αισιοδοξία, ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία, θα παραμείνουμε δυνατοί και σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί.
Όλες μας οι ευχές σε όσους δίνουν μάχη με την πανδημία, ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό, να βγουν νικητές από αυτή τη δοκιμασία.
Καλή χρονιά με υγεία.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com